Spoznajte PROMOSCENTIJO

Sva Natalija in Uroš, ki naju povezuje strast do ustvarjanja novih priložnosti na področju digitalnega marketinga – ustvarjalnost je najin navdih.

Individualni pristop in transparentnost sta dve glavni vrednoti, za kateri meniva, da sta ključ uspešnega odnosa med agencijo in naročnikom. Z jasno in transparentno komunikacijo ter z zmožnostjo prisluhniti željam naročnika lahko poskrbiva za maksimalen uspeh sodelovanja.

Prizadevava si, da celotno izkušnjo skupnega sodelovanja dvigneva na novo raven. Skupaj z naročnikom želiva ustvariti nove in navdihujoče zgodbe.

Na trgu nisva novinca, najina agencija je zaživela leta 2015, medtem ko imajo najine izkušnje veliko daljšo zgodovino.

Pri svojem delu sva strokovna, hkrati pa stremiva k inovativnosti, ustvarjalnosti in drugačnosti. Ravno drugačnost je bila ena izmed ključnih dejavnikov za uspeh. Z združitvijo različnih perspektiv, spretnosti, izkušenj in znanja lahko naročnikom ponudiva celosten pristop pri reševanju digitalnih izzivov.

Poleg zadovoljnih naročnikov sva ponosna tudi na vsa pretekla in sedanja sodelovanja ter delo, ki ga opravljava. Vsa sodelovanja so bila enkratna priložnost, da pokaževa svoje znanje in da se hkrati naučiva nekaj novega.

Želite preveriti, ali bova “kos vašim” digitalnim izzivom? Pomagava vam lahko vse od začetka poti, katera se začne pri prepoznavnosti, pozicioniranju blagovne znamke ter usmerjanju ciljnega prometa na vašo spletno stran/trgovino, pa vse do samega konca poti -> obiskovalca pretvoriti v končnega in zvestega kupca. Se sprašujete, kako?

Kontaktirajte naju s klikom tukaj in nama zaupajte izzive s katerimi se soočate. Skupaj lahko poiščemo rešitev.
Hvala za vaš obisk. 

Natalija & Uroš